Et gaming-rum skal indrettes, så det sikrer optimale forhold, når du begiver dig ud i timelange gaming-sessions. Men hvordan indretter du lokalet, så det sikrer den bedste oplevelse? Se her, hvordan du skaber din egen gaming-oase.

#1: Vælg den rigtige gamerstol

Når du skal sidde stille og game i lang tid ad gangen, er det vigtigt, at du har en ordentlig kontorstol. Der findes kontorstole, der er beregnet til lange gaming-sessions. Sådan en kan du med fordel kigge efter, omend du lige så godt kan investere i en almindelig kontorstol, der har fokus på ergonomien.

Det er en god idé at prøve flere forskellige udgaver, før du vælger den, der passer bedst til dig. Det vigtigste er, at du har et godt ryglæn, der støtter kroppen de rigtige steder, hvilket typisk er i lænden og nakken. Herudover bør du vælge en, der har armlæn, som kan komme ind under dit bord, så du har gode muligheder for at flytte stolen, når du trænger til at sidde i en ny stilling.

#2: Vælg det rigtige udstyr

Når du indretter et gaming-rum, er det vigtigste i bund og grund, at du har det rigtige udstyr – hvorfor ellers bruge tid, ressourcer og kræfter på at indrette et gaming-rum? Du kan med fordel vælge at købe en præ-bygget gaming-pc, som matcher de krav, du har til specifikationer.

#3: Hvilken belysning er bedst i et gaming-rum?

Hvis dit gaming-lokale har dårlig belysning, kan det føre til dårlige arbejdsstillinger. Det kan i sidste ende resultere i, at du får hovedpine og/eller muskelinfiltrationer, hvorfor det altså er vigtigt, at du lægger kræfter i at placere lokalets lyskilder med omhu.

Det er ofte en smagssag, om du foretrækker dagslys eller kunstig belysning. Vælger du dagslys, bør du placere din skærm, så du ikke sidder med ryggen til lyskilden, da det vil reflekteres i skærmen. Det er samme princip, du skal gå efter, hvis du indretter med lamper eller anden form for kunstig belysning.

#4: Skjul kabler og ledninger

Der findes masser af muligheder for at gemme løse ledninger og kabler af vejen, så dit gaming-rum ikke fremstår rodet og kedeligt. Ledninger og kabler samler desuden støv og gør det vanskeligt at rengøre lokalet med en støvsuger eksempelvis.

Du kan anvende strips og elastikker, hvis du vil samle dem, men det er ikke ligefrem den mest æstetiske løsning. Hvis du ønsker en løsning, der både er praktisk, men som også ser godt ud, kan du gemme ledninger og kabler væk i en kabelboks med huller, der samtidig sikrer et godt airflow.

Kategorier: Hus & Have

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.