Flere og flere danskere går i gang med at spille golf. Det der før blev set, som værende en såkaldt ”rigmandssport” er nu blevet folkelig, og du kan møde et bredt udsnit af den danske befolkning, rundt på landets forskellige golfbaner.

Her giver vi tips, som kan øge deres goldglæder, hvad enten de er begynder, eller har spillet fra barnsben, og bare lige mangler det sidste, som kan gøre oplevelsen bedre. 

1. Golfudstyr 

Det første en golfspiller bør tænke på, er udstyret. På vores hjemmeside finder de alt, som den seriøse golfspiller skal bruge, hvad enten du er ny spiller, som stadig skal finde ud af, hvorvidt golf er den rigtige aktivitet for dig. Til dig har vi massere, af udstyr til konkurrencedygtige priser, som kan få dig i gang med det fantastiske golfspil.

Hvis du derimod allerede, er blevet bidt af en gal golfspiller, har fører vi også udstyr, fra markedets førende producenter. Tjek vores store udvalg, og vær klar til den kommende sæson med nyt udstyr, så du er ideelt klædt på, til at kunne imponere med dine nye kundskaber.

2. Teknik 

På både sociale medier, som Facebook og Instagram, eller videotjenester som YouTube, vrimler det med golfcoaches, som giver deres viden gratis videre. Derudover findes et hav, af artikler på både dansk og engelsk, som de kan give dem i kast med.

Dette er en fordel, for både nybegynderen, og golfspilleren, som lige mangler den sidste tekniske finpudsning, før han eller hun kan komme med i den eksklusive klub, af golfspillere, som har ramt plet med det legendariske hole-in-one. Og hvem vil ikke gerne være med i denne klub? 

Husk at være kritisk. Undersøg flere kilder, og opsøg ekspertviden, hvis du oplever uoverensstemmelser mellem informationerne. Husk at alle er forskellige, og det der virker for dine kammerater, er ikke nødvendigvis dét, som virker for dig.

3. Rejser 

Markedet for golfrejser, er vokset eksplosivt de senere år, i takt med at mange har fundet glæden, ved denne fantastiske sport. Og med god grund. Kombiner dine passioner, for henholdsvis golf og at rejse, og søg både efter golfbaner, og hvad der ellers gemmer sig på destinationen.

Tyvstart sæsonen ved middelhavet, eller rejs mod tropiske destinationer, når vintermørket lægger en dæmper på golfglæden.  Efter en lang dag på golfbanen, er der intet bedre end en god middag, med det bedste destinationen har at byde på, af lokale delikatesser for herefter at vende dagens tillærte teknikker over en øl, eller et glas vin i baren. Her kan en vinproducerende destination varmt anbefales.

Noget af det mest fantastiske ved golfrejser, er de mennesker du møder. De fleste kommer hjem fra rejserne, med facebook fyldt med kontaktinformationer til nye golfvenner, fra hele verden. Dette er både en fordel for dit spil, ligesom det er menneskeligt sundt at have bekendte fra andre kulturer.

Måske får du endda i fremtiden, muligheden for at vise din lokale golfbane frem for udenlandske gæster, som du har mødt på din golfrejse. 

Læs mere om golf på golfinsider.dk

Kategorier: Udeliv

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.