Hvis du er i tøjkrise, kan det være svært at finde noget, som sidder, præcis som det skal. Det er irriterende, og derfor kan det være praktisk at følge nedenstående råd. Se her, hvordan du kommer ud af tøjkrisen.

En tøjkrise kender de fleste. Den falder ofte på et ret så ubelejligt tidspunkt, hvor der ikke er tid til at gå ud og købe nyt, så derfor må man arbejde med det man her. Der er dog en række tips, som du kan følge, hvis du vil ud af tøjkrisen uden at skulle gå på kompromis med dit outfit.

#1: Find nyt tøj frem om aftenen, så du er forberedt

En tøjkrise opstår ofte, lige før vi skal ud af døren. Derfor kan det være en god idé at begynde at kigge efter tøj, som du skal have på, allerede aftenen før. Det er en god idé at finde det frem om aftenen, så du har god tid til at få styr på dit outfit, hvis der er noget, der ikke lige matcher.

Samtidig gør det, at du har mere tid om morgenen. Det kan også være en idé at finde det frem om eftermiddagen, så du rent faktisk har mulighed for at vaske, hvis du finder ud af, at du ikke har noget pænt tøj, som ikke er til vask.

#2: Pift tøjet op med accessories

I stedet for at gå ud og investere i nyt tøj, fordi du føler, at du ikke kan få det, du har til at passe, kan det være en god idé at købe nogle lækre accessories, som du kan pifte tøjet op med. Det er billigere, og så gør det, at du altid kan få selv det mest casual outfit til at se cool ud.

Det hele handler om at få det til at ligne et bevidst valg, at du måske ikke har taget den mest spændende hættetrøje på. Brug et par fede solbriller og øreringe til at få det til at se bevidst ud, så du udstråler coolness frem for sjusk.

#3: Lad være med at købe tøj, du ikke kommer til at bruge

Noget af det, der gør det vanskeligt at vælge det rigtige outfit, er, hvis du har for meget tøj. Det er en god idé at vælge dit tøj med omhu, så du ikke ender med en garderobe, som er alt for fyldt. Det er mere praktisk at have lidt tøj end for meget, hvis blot du bruger alt tøjet.

Margot er eksempelvis et tøjmærke, som aldrig bliver kedeligt. Det er en fremragende mulighed for at shine et outfit, som ellers ville være en smule for casual og normcore op, så det bliver mere sprælsk og levende.

Kategorier: ModeTøj

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.