Når du skal købe en ny bil, er det vigtigt, at alt er i orden, før du overfører pengene. Det er vigtigt, da du ellers risikerer, at du kommer til at betale for meget for din bil. Der er forskellige ting, du skal være opmærksom på, hvis du vil sikre dig, at alt er i orden, før du køber.

Herunder får du indsigt i de mange faktorer, der er afgørende for, om du kommer til at betale den rigtige pris for din bil. Det gælder udelukkende, hvis du køber en brugt bil, da alt som regel er i orden ved en ny bil, som du køber direkte fra forhandleren.

Sørg for, at du er grundig, når du gennemgår din nye, brugte bil, da du ellers kan risikere, at du mister penge på købet.

Er der fusket med kilometerne?

Det trick, der er flest sælgere, der benytter sig af, er at fuske med kilometertælleren. Når der bliver fusket med kilometerne, sker det praktisk ved, at kilometertælleren nulstilles, hvorefter det kørte antal kilometer justeres, så det ikke er det faktiske antal, der er kørt, der fremgår af tælleren.

Hvis du vil sikre dig, at der ikke er fusket med kilometerne, bør du altid tjekke nummerpladen. Det kan du gøre på Nummerplade Oplysninger. Her indtaster du blot nummerpladen, hvorefter det fremgår, hvor mange kilometer bilen har kørt.

nummerplade oplysninger

Er der restgæld i bilen?

Hvis der ikke er betalt alt, der skyldes, på bilen, når du køber den, risikerer du, at du skal betale for den restgæld, der er. Det er du naturligvis ikke interesseret i, da det ikke er en gæld, du bør hæfte før.

Herimod bør det være sælger, der står for at betale gælden – og ikke dig. Sørg derfor for, at der ikke er noget restgæld, du skal betale.

Tjek synsrapporten

Synsrapporten er vigtig, når du køber en ny, brugt bil. Du skal sikre dig, at alt er i orden og fremgår af slutsedlen. Hvis der er noget, der ikke fungerer optimalt, kan du få sælger til at skrive under på, at det er ham eller hende, der skal betale for det.

Den skal omregistreres

Hvis ikke bilen bliver omregistreret, risikerer du, at din forsikring ikke gælder, hgvis du kører galt eller er involveret i et trafikuheld. Sørg for, at bilen bliver omregistreret, og husk på, at det er vigtigt, at I aftaler indbyrdes, hvem der skal betale for omregistreringen.

Kategorier: Blandet

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.