Årets store festivaloplevelse nærmer sig! Vi ved at du ikke kan vente, hvad enten du glæder dig til  Roskilde Festival, Tinderbox, Smuk Fest eller noget helt fjerde. Men har du helt styr på hvordan festen skal løbe af stablen?

Vi har samlet fire nemme og overskuelige festival-hacks til dig, som kan gøre din festivaloplevelse sjovere og langt mere simpel. Læs med nedenfor. 

1. Køb et færdigt festivalkit

Et festivalkit er til dig der ikke magter lange køer hos Harald Nyborg og store bøvlede sortimenter af telte og andet festival-gear. Ønsker du en nem og hurtig løsning, kan du som alene festivalgænger eller som en større gruppe investere i en færdig pakke, der har alt hvad i behøver. Pakkerne indeholder alt fra telt, sovepose, natlampe, kodelås og kondomer. Så er der ikke meget mere i behøver for en god fest. Du finder årets festivalkit direkte hos Festivalkits.dk.

2. Luftmadras: Enkeltpersons eller dobbel?

Du synes garanteret det vil være hyggeligt at ligge to i dit telt eller i din kabine på festivalen ikke? Hvad enten du vil sove sammen med kæresten eller vil ud at boltre dig som single, så er det rart at kunne invitere en lækker sag med hjem i teltet. Her er det dog en god idé at overveje hvilken type luftmadras du har brug for. Enkelt-madrasserne holder uanset hvad i længst tid. De større madrasser mister hurtigere luft og holder ofte kun til en enkelt festivaluge eller to. Det er naturligvis træls med en revne imellem jer, men ønsker du en bæredygtig løsning, vil vi anbefale at du investerer i to luftmadrasser til enkeltpersoner. 

Festivalsæson
Festivalsæsonen går snart i gang – Er du klar?

3. Brug WeShare

Del udgifterne med dine gruppemedlemmer. Det er SÅ træls at komme hjem fra festival og opdage at banken har lukket dine kort pga. overforbrug og ikke have nogen at trække dine hårdttjente penge hjem fra igen. Så download appen WeShare og hold styr på udgifterne løbende. I lægger blot hver især jeres udgifter ind og fordeler pengene mellem jer. I kan til enhver tid se hvor meget i hver især skylder og overføre på mobilepay. På den måde er pavillonen, turen til tyskland efter øl, transportudgifter, billetpris og andre småudgifter hele tiden under kontrol – uden sure miner. 

4. Få en god nattesøvn

Hvis du prioriterer din søvn på festivalen, vil du værne dig selv mod opslidende og dårlige dage med tømmermænd, opkast og migræne. Ja det lyder røvkedeligt, men det er faktisk ret skønt, at være i stand til at sove når alkoholen og hveden stiger dig til hobedet. Hav derfor altid vand, ørepropper og et ekstra tæppe klar i dit telt. På den måde kan du lukke støj ude, få en tår vand når du vågner og varme om natten skulle temperaturen falde drastisk. 

Festival koncert
Husk også solcreme til festival – solen er stærk og hvert år bliver folk så skoldet t det ødelægger deres oplevelse

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.