Handler der bliver foretaget over internettet, stiger år for år, med mange millioner af kroner. Julen er den årstid hvor der bliver foretaget allerflest køb online. Det er derfor uhyre vigtigt, at din webshop er klar til julesalget.

Vi vil her i indlægget gøre dig bekendt med, de forskellige teknikker du kan benytte dig af op til julesalget, for at få flere ordre i bogen.

Hvordan skaffer du trafik?

Du bør allerede nu begynde at overveje hvordan du vil få kunder til jul. Der er mange måder at gøre dette på, og hvilken måde du vælger at få mere trafik på, til jul, afhænger i stor grad af, om du i forvejen har en succesfuld måde, at skaffe besøgende på i forvejen.

Har du fx en stor facebook gruppe, eller mange følgere på instagram, kan det være en fordel at lægge en strategi om, hvordan du skaffer endnu flere følgere i månederne op til jul, og dernæst hvordan du vil få dem ind på din webshop, og få salget i hus.

Har du ikke en stor følgerskare, vil det være begrænset hvor mange salg du får med ovenstående metode. Her vil de fleste online butikker søge mod, at arbejde med Ads eller SEO.

Ads kan være en fin ting, men her betaler du for hver besøgende du får, og op til juletid vil du kunne opleve at denne pris stiger, da der er flere der byder på søgetermerne. Vi vil derfor i dette indlæg have fokus på SEO.

Organisk trafik

SEO julen er faktisk allerede startet, da det tager et par måneder eller 3, før du overhovedet man begynde at se resultater. Så hvis du skal igang med linkbuilding, er det ved at være oppe over. Du kan naturligvis vælge selv, at stå for linkbuilding eller få andre til det, vigtigst af alt er at du kommer igang nu, og at det bliver gjort ordentligt.

Hvis du ikke har arbejdet med links og SEO før, eller har værktøjer til at hjælpe dig på vej, vil vi anbefale at du tager fat i et bureau som arbejder med linkbuilding og SEO, da man let kan gå galt i byen, og gøre mere skade end gavn.

Op til juletid skal du være opmærksom på at søgetermerne dine potentielle besøgende bruger, er en smule anderledes. Der vil ofte være flere tilfælde ‘gave’, ‘julegave’ eller andre gave relaterede søgeord.

Sørg for at have styr på hvilke søgeord folk bruger, når de leder efter din side, og hvilke der konverterer. Der er et ganske fint gratisværktøj, der hedder ubersuggest som du frit kan bruge, til at finde ud af hvor mange søgninger, og hvor meget konkurrence der er på de søgeord, du ønsker at få bedre placeringer på.

Held og lykke med julesalget 🙂

Kategorier: Blandet

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.