Fuglene kvidrer, og sommeren er ved at være over os. Her får du 4 tips til, hvordan du indretter terrassen, så den er optimal, når der skal spises, hygges og slappes af i sommerhalvåret.

Terrassen er det primære sted, vi danskere befinder os, når solen skinner udenfor, og fuglene kvidrer fra de grønne trætoppe. Det er her, vi indtager de fleste af dagens måltider, og det er her vi slapper af, når vi har brug for en pause.

Herunder får du 4 tips til, hvordan du sikrer sig, at din terrasse er så velegnet som muligt, når solen for alvor begynder at skinne.

Tag børnene med i haven. Det er sundt for de små poder at være til gavn og lære en masse nyt. I vil helt sikkert kunne få mere ud af haven sammen, end ungerne kan få ud af, at se Youtube.
Tag børnene med i haven. Det er sundt for de små poder at være til gavn og lære en masse nyt. I vil helt sikkert kunne få mere ud af haven sammen, end ungerne kan få ud af, at se Youtube.

#1: Vælg havemøbler af høj kvalitet

De havemøbler, du har på din terrasse, er dem, du opholder dig i det meste af sommeren. Derfor er der visse krav, der skal være opfyldt, hvis du skal have så meget ud af dem som muligt. Først og fremmest skal de være holdbare og robuste, så de kan holde til flere sæsoner.

Herudover bør du sikre dig, at de er nemme at flytte rundt på, hvis der kommer gæster, eller der er en anden anledning til, at der skal flyttes rundt på møblementet. Sørg for, at havemøblerne er gode at sidde i, så du og din familie er sikret høj komfort.

Vælg flotte havemøbler, der matcher din personlige stil og som gør det hyggeligt og velkommende at sidde ude.
Vælg flotte havemøbler, der matcher din personlige stil og som gør det hyggeligt og velkommende at sidde ude.

Du kan med fordel vælge dansk design, der med sine minimalistiske og simple linjer gør, at terrassen kommer til at se godt ud – det gør meget for dit velvære, hvis du føler, at dine omgivelser er flotte.

#2: Alle skal kunne sidde i skygge

Selvom solen skinner, og det er dejligt, så er der behov for at kunne krybe i skygge, når den solen står højest på himlen. Ofte har vi kun én parasol, men det er ikke helt nok, hvis der kommer gæster, eller hvis alle familiemedlemmer skal kunne sidde i skyggen.

Køb derfor flere parasoller, så alle har mulighed for at blive dækket af for solen. Du kan eventuelt købe parasoller i forskellige stil, så du får et funky udtryk på terrassen – eller du kan købe minimalistiske, flotte parasoller, der matcher. Husk parasolfoden, så de ikke blæser væk eller vælter. Du kan finde lækkert designerinteriør til dit ude-område her.

Vælg en farverig mønstret parasol der gør dig glad i låget. Fordelen er ikke kun, at du ikke kan lade være med at smile når du ser på den, men også at skader og jordslåede pletter ikke ses lige så tydeligt. Hvide eller sorte parasoller er er på vej ud - vi skal have farverne ind i haven igen.
Vælg en farverig mønstret parasol der gør dig glad i låget. Fordelen er ikke kun, at du ikke kan lade være med at smile når du ser på den, men også at skader og jordslåede pletter ikke ses lige så tydeligt. Hvide eller sorte parasoller er er på vej ud – vi skal have farverne ind i haven igen.0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.