Hvis du driver en webshop, kan det nogle gange være vanskeligt at finde ud af, hvad du kan gøre bedre. Der er dog én ting, som er sikker; der kan altid gøres noget bedre. Er du i tvivl, får du herunder 3 konkrete tips til, hvordan du gør det bedre.

Det er vanskeligt at drive en succesfuld webshop, da der er mange ting, der skal tages højde for. Selvom du ikke har butikslokaler, skal du stadig yde en god kundeservice. Samtidig skal du sørge for at pakke dine ordrer, så de bliver sendt ud til tiden.

Med andre ord er der meget, der kan gå galt, når du driver en forretning over nettet, der er afhængig af, at kunderne er glade og tilfredse med den service, du yder. Herunder finder du en række tips til, hvordan du forbedrer oplevelsen for dine kunder, når de handler hos dig.

1. Fokusér på indpakningen

Der er ikke noget bedre end at modtage en pakke, som er pakket godt og forsvarligt ind. Den modsatte følelse opstår, hvis man får en pakke, hvor der ikke er gjort noget ud af indpakningen. Derfor kan du med fordel investere noget tid, nogle kræfter og flere penge i ordentlig indpakning.

Hvis du er i tvivl om, hvilke muligheder du har, kan du med fordel kigge hos Newsale, der er specialister i emballage. Det er en god idé, da du kan finde inspiration til, hvordan du kan pakke dine produkter ind på den bedst mulige måde.

2. Chatfunktion på hjemmesiden

Det skal være nemt og hurtigt at komme i kontakt med dem, der ejer en webshop. Der er ikke noget mere irriterende end at have et spørgsmål og gå og vente på, at den mail, man sendte for et par dage siden, bliver besvaret. Så rykker man lynhurtigt videre til en konkurrent, som tilbyder en bedre service.

Derfor kan du med fordel implementere en chatfunktion på din hjemmeside, hvor du får mulighed for at få flere henvendelser – og du kan besvare dem hurtigt. Det sikrer dig mere salg på din webshop, da du yder en god service.

3. Hurtigere loadtid

Noget af det, der dræber konverteringen på en webshop hurtigst, er, hvis den loader langsomt. Der er mange steps, før man køber, hvorfor det er uhyre essentielt, at den loader hurtigt, da det ellers betyder, at brugeren forlader webshoppen, før vedkommende har foretaget et køb.

Det behøver ikke at være besværligt at få gjort din hjemmeside hurtigere. Du kan gøre det via Fiverr, hvor du helt sikkert kan finde en, som kan gøre hjemmesiden hurtigere, end den var i forvejen, så du ikke går glip af kunder, fordi de hopper af grundet langsom loadtid.

Kategorier: Blandet

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.