Vinteren nærmer sig, og aftenkulden er så småt begyndt at vise sig. Hvis du ligesom mange andre danskere, har brug for en ny vinterjakke, vintersko, handsker eller lignende, så er der hjælp at hente.

Mange danskere føler ikke de kan gå ud og spendere tusinde af kroner på en ordentlig vinterjakke, lige op til jul, og nøjes måske med at købe en billigere udgave, som så skal skiftes efter et år eller to. Du tænker måske at næste år, er der flere penge på kontoen?

Du er ikke alene.

Der er dog gode nyheder. Rigtig mange webshops i danmark tilbyder en køb nu betal senere løsning, hvor du ofte rente og gebyrfrit, kan låne til det du står og mangler. Du kan se en række forskellige webshops med afbetalingsløsninger her: køb-på-afbetaling.dk.

Hvad betyder det, og hvordan tjener firmaerne penge?

Firmaer skal tjene penge for at overleve, det ved alle. Nogle af firmaerne tjener deres penge på gebyrer og renter, og andre firmaer tjener på at du glemmer at indbetale til tiden. Det er derfor uhyre vigtigt, at du har styr på denne del, før du foretager dig et køb på afbetaling.

Når du har styr på denne del, og har læst om firmaerne der tilbyder afbetaling, kan du dog med fordel foretage denne form for afdragsordning.

Rigtig mange danskere, der ønsker sig en ny iPhone, playstation eller en dyr vinterjakke, foretager købet på denne måde. Det gør de dels fordi de måske ikke er så gode til at spare op, fordi der opstår et akut behov, eller fordi de godt kan lide tanken om at betale et mindre månedligt beløb, fremfor hele beløbet på en gang.

Hvad kan købes på afbetaling?

Der er stort set ingen grænser for, hvad der kan fås på afbetaling. Næsten alle webshops tilbyder en eller anden form for løsning, så deres besøgende har denne mulighed. Hvis den webshop du er havnet på ikke tilbyder det, så gør den næste i Google helt sikkert. Det er altså blevet en meget almindelig og anerkendt betalingsform blandt danskerene.

Kategorier: Blandet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *